Aan de slag voor de beste versie van jezelf

Hi!

Leuk dat je me hebt gevonden! Mijn naam is Marlies en woon in Zeist (vlakbij Utrecht), samen met mijn partner, onze 2 kinderen, kat, hamster en tropische vissen. Ik ben gecertificeerd leefstijlcoach en GLI Cool coach én wandelcoach. 

Als leefstijlcoach help ik je om helder te krijgen welke gewoontepatronen je hebt, wat  je belangrijk vindt en waarom je iets wilt veranderen.  Waarom je dat juist nu wilt doen en welke doelen je wilt bereiken. Vervolgens ga je, met mijn hulp, stap voor stap aan jouw doelen werken.  Het is mijn missie om jou weer beter in je vel te laten voelen, de balans te vinden in het leven en daar grip op te krijgen én te blijven houden.


Ook (samen) bewegen kan een onderdeel zijn van de coaching. Waar jij behoefte aan hebt en wat past binnen jouw leven. Want dat is het allerbelangrijkste!


Ik geef je informatie en tips, inspireer en motiveer je om het door jou gewenste doel om te zetten in een blijvende gewoonte.  Dat doen we samen stap voor stap. . Zodat het uiteindelijk vanzelf gaat en je niet er niet meer continu mee bezig hoeft te zijn en het 'gewoon' een gewoonte is geworden.

 


Kies voor jezelf en ga aan de slag met je leefstijl!

Ik ben benieuwd hoe jouw leefstijl eruit ziet, zijn er dingen die je wilt veranderen? Of weet je niet waar je moet beginnen?  Laat me je uitdagingen weten en laten we samen kijken of er een klik is voor een samenwerking. Ook als je een vraag hebt of je wilt aanmelden voor het GLI Cool programma (Gecombineerde Leefstijlinterventie).

Plan hieronder direct een gratis gesprek in (telefonisch of via Teams)). 
Wil je liever kennismaken in mijn praktijkruimte in Zeist? Mail dan naar info@coachmarlies.nl of bel naar 06-.17354085.  Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!   
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info