Aan de slag voor de beste versie van jezelf

Leuk dat je er bent!

Mijn naam is Marlies Hensen. Ik ben gecertificeerd leefstijlcoach (BLCN geaccrediteerd) en GLI-Cool Coach (Gecombineerde Leefstijlinterventie).

Misschien herken je dit:

Je zou wel wat aan je gezondheid willen verbeteren, maar weet niet waar te beginnen. Of je zou wel wat gewicht willen verliezen, wat minder stress ervaren en eens wat beter willen slapen? 

Dan kan leefstijlcoaching wat voor jou zijn!

Als leefstijlcoach help ik je om helder te krijgen welke gewoontepatronen je hebt, wat  je belangrijk vindt en waarom je iets wilt veranderen. Waarom je dat juist nu wilt doen en welke doelen je wilt bereiken. Vervolgens ga je, met mijn hulp, stap voor stap aan jouw doelen werken.

Ook (samen) bewegen kan een onderdeel zijn van de coaching.

Ik bied verschillende coachingstrajecten aan. Je kunt kiezen voor een individueel traject, waar ik 1 op 1 met jou samen aan de slag ga. Ook bied ik binnen de Gecombineerde Leefstijl Interventie het Cool programma aan dat geheel vergoed wordt door de zorgverzekeraar. 

Lees meer over mijn individuele coaching

Lees hier meer over de Gecombineerde Leefstijlinterventie

Ben je benieuwd wat leefstijlcoaching voor jou kan betekenen?  Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op

Ja ik wil meer informatie

 

Leefstijlcoach Marlies Hensen                          Ja, ik wil meedoen aan Cool

Afvallen met De Gecombineerde  Leefstijl Interventie Cool

Voor wie is CooL?
Wil jij blijvend gewicht verliezen? Je fitter voelen? Meer energie hebben? Beter slapen? Zelf de regie hebben over je leefstijl? Weer lekkerder in je vel zitten? En bovenal: ben je gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan? Dan is is het Cool programma wellicht wat voor jou.  Lees hier welke voorwaarden er zijn om mee te mogen doen.

Wat is Cool?

CooL (GLI) staat voor Coaching op Leefstijl en richt zich op het stapsgewijs verbeteren van jouw leefstijl met als doel gewichtsverlies, het verbeteren van de lichamelijke fitheid, het behalen van gezondheidswinst en het verbeteren van jouw kwaliteit van leven. Onderwerpen waaraan we aandacht besteden zijn voeding, beweging, slaap, in- en ontspanning en het omgaan met lastige momenten, zodat je jouw nieuwe leefpatroon kunt volhouden.

Wat kost het?

De kosten voor deelname worden 100% vergoed vanuit de basisverzekering, zonder eigen risico.

Aanmelden

Vraag jouw huisarts, praktijkondersteuner of specialist naar een verwijzing in Viplive naar het leefstijlteam Leefstijl4Zeist - De Clomp of Leefstijl4Nieuwegein - De Schans

Waar en wanneer

Ik begeleid groepen in de regio Utrecht.  De volgende groep in Zeist start in begin 2024 . Hiervoor zijn nog plekken beschikbaar!

Lees meer over Cool


 

Individuele coaching

.Eén-op-één coaching. Samen met mij als jouw je leefstijlcoach aan de slag met positieve gedragsverandering. Doelen bereiken en successen vieren! Maak een afspraak voor een kennismaking


Gecombineerde Leefstijlinterventie

 Groeps-en individuele bijeenkomsten gericht op blijvende gedragsverandering op het gebied van leefstijl met als doel: afvallen,  verbetering van je  gezondheid en kwaliteit van leven.  100% vergoed door de zorgverzekeraar. Lees meer over Cool


Slow Sports Zeist

Heerlijk buiten in de natuur aan je conditie, kracht, lenigheid en balans werken. Voor ieder niveau. Lees meer over Slow Sports 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info