Aan de slag voor de beste versie van jezelf

Wil jij je huidige leefstijl een boost geven?

Dat kan! Door samen stap voor stap te werken aan jouw leefstijldoelen, kun je een blijvende gezonde leefstijl bereiken en behouden.

Ik geef je informatie en tips, inspireer en motiveer je om het door jou gewenste doel om te zetten in een blijvende gewoonte.  Dat doen we samen stap voor stap. . Zodat het uiteindelijk vanzelf gaat en je niet er niet meer continu mee bezig hoeft te zijn.

Coaching kan jou helpen om iets te veranderen. Iedereen heeft bepaalde patronen en manieren om met dingen om te gaan. Soms herken je die van jezelf niet maar ze kunnen je wel tegenhouden om iets te veranderen. Tijdens de gesprekken en oefeningen zul jij je eigen patronen leren herkennen. En zodra je ze herkent, kun je er voor kiezen om het anders aan te pakken. Dit is hard werken maar zeker de moeite waard. Met een luisterend oor, humor maar ook door je af en toe een spiegel voor te houden, ondersteun ik je hierbij.


"Kleine veranderingen maken een GROOT verschil."


Waarom neem je een leefstijlcoach in de arm?

Als je niet meer lekker in je vel zit. Dit graag weer wil, maar niet weet waar te beginnen. Als je bepaalde gewoontes hebt waar je wat aan wilt veranderen en daarbij een steuntje in de rug kunt gebruiken.  Jij staat centraal tijdens een leefstijltraject. Waar wrikt het en op wel gebied heb jij de wens dat er iets verandert. Denk hierbij aan meer bewegen, het aanleren van een gezonder voedingspatroon en leren omgaan met stress en lekker kunnen slapen.

Wat levert een coachingstraject bij Coach Marlies Hensen je op?
De inzichten die je krijgt om jouw leefstijl blijvend te veranderen levert je gezondheid, energie, vitaliteit en veerkracht op.

Let op!

Mogelijk kom je in aanmerking voor het volledig door de zorgverzekeraar vergoede 2 jarige CooL-programma. Klik hier voor meer informatie over het CooL-programma.

Dit programma is 100% vergoed door de zorgverzekeraar  Lees hier meer


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info