Aan de slag voor de beste versie van jezelf

Ontspannen buiten bewegen - dat is Slow Sports!

Ben je op zoek naar een sport die bij jou past? Houd jij van de natuur? En wil jij graag ontspannen buiten bewegen? Dan is Slow Sports Zeist iets voor jou!

Slow Sports biedt een combinatie van diverse beweegvormen. Er wordt gewandeld en onderweg zijn er oefeningen voor kracht, balans en coördinatie. De oefeningen komen uit diverse takken van sport, zoals yoga, krachttraining, pilates en looptraining. Voorop staat: je beweegt op je eigen niveau!

"Eindelijk een sport gevonden waarbij ik het jammer vind als ik een keer niet kan"

"Iedereen sport echt op eigen niveau. Dat vind ik er juist zo fijn aan"

"Het is niet alleen dat ik weer ga sporten. Het is ook gewoon leuk en gezellig. Dat is voor mij heel belangrijk"

Voor wie

  • Slow Sports is uitermate geschikt voor de beginnende tot matig gevorderde sporter die graag buiten beweegt zonder prestatiedrang.
  • Ook geschikt voor mensen die een lichamelijke of geestelijke ziekteperiode achter de rug hebben en verder aan hun herstel willen werken of mensen die beperkingen of blessures hebben. Ga hierbij wel zelf in overleg met de huisarts of specialist.
  • Als je op zoek bent naar een ‘stok achter de deur’ of gezelschap om in beweging te komen of te blijven!
  • Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je 5 kwartier circa 2,5 kilometer zelfstandig kunt lopen (onverhard).

Slow Sports Nederland

Slow Sports is ontwikkeld door Désirée Smits uit Rheden. Slow Sports staat voor genietend en ontspannen buiten bewegen. Meer weten over Slow Sports? Kijk dan op Slow Sports NL
Een keer gratis meewandelen mag altijd. Neem contact met me op voor startdata en startplekken. We wandelen in de bosrijke omgeving in en rondom Zeist.

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info